7/9-08.

Tjingeling!. Idag har jag inte gjort så mycket,började 20 över åtta men hade lömt det så jag var lite tidig men då möte jag Felle :). Vi skulle ha nutids-orgientering så vi började senare än vanligt så sen jag frågade min engelska lärare ifall jag fick byta engelska grupp men hon tyckte inte att jag skulle göra det -_-.Sen ho kallade mig Sophia (min systers namn,som hon hade haft förut) så jag blev skit arg på henne...Sen innan lunch så gick jag hem,mådde inte så bra ''/.Fick brev från tandläkaren att jag ska in till stan och träffa en käk-speciallist så vi får väl se vad han kommer säga om  min käke....Men nu ska jag plugga No så vi hörs<3.

BYE-BYE<3


6/9-08.

Hahah hellu alla!. idag har jag varit i skolan :S.Slutade halv fyra så det var lite jobbigt sen satt jag på studietimmen och jobbade med SO:n sen klockan 6 så var det Tjejgrupp ,det var JÄTTE kul omg! ,även fast vi bara var sex stycken så hade vi jätte kul.Kan inte säga vad vi pratade om tyvär (HemligtStämplad) ;P.Men nu ska jag se resten av färjan sen ska jag göra min svenska läxa som ska vara inlämnad i morgon :S. Hare bäst!<3

BYE-BYE<3

5/9-08.

Hellu idag har jag varit och köpt skor som ser ut som svarta stövlar med spetsig spets och liten klack =). och sen har jag typ tagit det lungt =D. Har inte så mycket att skriva... Men nu ska jag titta på mamma mia! vi hörs och syns.. =).

BYE-BYE<3

3/10-08.

Hellu alla!. Idag har jag varit i skolan och så hade vi no och jag försökte jobba så mycket jag kunde för det ska vara inlämnat på fredag min ''uppsats'' om ljud och ljus. Och sen på eftermiddagen så gick jag och mamsen till Tuma C =D-.Jag köpte en mascara,en almenacka och en tröja för 49,50:- det var rea så jag shoppade lite ;P.Jah ikväll blir det väl mys och ska gå förbi morbor Jocke och låna en film ,det blev: Arn:templeriddaren och mumien 1 =D.Har inte så mycket och skriva så vi hörs och ses !.Lite Bilder från idag..

 Det jag shoppade:
 T-shirt fr Be young 49.50 :-  , almenaka fr bokhandeln 89.00 :-  =)


BYE-BYE<3


2/9-08.

Hellu!,Idag har jag varit i skolan och jag fick veta vad jag har fått på So provet: IG! asså modo måste vara sjuk i huvudet för mer än hälften av gula och blå fick IG!, han sätter för hårda krav på oss i elever,Idiotisk!.Jag blev fett arg så jag och Felle drog till maten lite tidigare än vad dom andra gjorde.Idag var jag på min prao-plats jag var jätte nervös men jag blev ganska lung efter ett tag och kökschefen johanna verkade jätte snäll =D.Så jag är glad att jag kommer praoa dära .Har inte så mycket att skriva mer. Men vi hörs!.

BYE-BYE<3

1/9-08.

Hellu Alla!.Idag har jag vait i skolan och är skit trött,somnade liksom 1 ,visst det är kanske inte så sent men det är försent för mig...Så nu har jag kommit hem och tänker ligga och titta på sällskapsresan xD. Och sen bli det väl mumien 3 . :). Sen börjar ju Idol och sen GREY'S ANATOMY! omg jag har verkligen längtat efter den serien :D.Jag ska försöka skriva så ofta i bloggen som det går men jag har väldigt mycket att göra-.Bilder kommer snart.

BYE-BYE<3

30/9-08.

Hellu alla!,idag har jag varit i skolan och är jätte trött :S. Idag var det ledarskola i kyrkan så jag var där från sju till nio.Det var ganska kul ändå men det första vi fick göra var att vara med på gudstjänst, det var ganska roligt för jag såg en jätte het kille i kyrkan ,så jag blev lite distraherad xD.Och sen så skulle vi skriva om en lärare eller en ledar och skriva deras dåliga egenskaper ,jag skrev om Andrej: Äcklig,Luktar illa,Pervo!. Men jag skrev bara sanning liksom.. Och sen fikc jag och jessica vara med killarna och dom bara larvade sig(Omoget). Så jag blev iriterad men det vara kul att träffa: Ida&Lovisa igen =).Nu ska jag se desperarta hemmafruar ,min mobil kabbel är borta så jag kan inte lägga in bilder på datan men ska fixa det snart och då lägger jag in bilder =D.

BYE-BYE<3

29/9-08.

Tjaa alla människor! Idag har jag varit i skolan(helt okej) och sen var jag med Felle och Anita en stund innan Tjejgruppen.Och sen klockan sex så började tjejgruppen (ÄNTLIGEN) ;).Den slutar nio så jag kan inte skriva mer.Bild kommer lite senare PUSS,

P.S. Desperata Hemmafruar börjar i morgon xP.-D.S

RSS 2.0