Läger med Bässtis <3

Tjena mors!. Strax ska jag ner till kyrkan sen kommer bussen så det blir lite kort. Öh, idag har jag inte gjort så mkt typ lektioner, sen på idrotten då skulle vi göra så många situps man kan göra på en minut och jag gjorde 38 , okej visst det är kanske lite men var skit stolt över det för jag är så jävla otränad typ haha , men sen såg jag också att jag har blviti mera vig och det blev jag glad för , jag går ju på dans så nu vet jag att all träning är värt det när man ser resultat!. Aja ska fixa håret och packa ner sista och sen ska jag möta upp bässtis sen .

Puss


Afrikansk dans ikväll(:

Tjenamårs!. Förlåt om det förra inlägget blev lite skit där... Ja, idag har jag varit i skolan skit booring och sen SYV snackade om att vi skulle söka in snart till gymnasiumen och man blev fett stressad, men som tur är så vet jag ju redan vart jag ska/vill gå. Ikväll blir det afrikanskdans med mammsen och Ollan kulkul!. Ja , men det var typ allt som har hänt idag och så. Lite tråkigt kanske, men jga tänkte först träffa en kompis , men vi har inte snackat om ifall vi ska träffas idag eller inte och jag tror nu är lite försent... Men nu ska jag installera Desperate Housewife spelet och se ifall det är något kul att spela :). Ses .


Så fort kan det gå från lycka till helvete.

Orkar bara inte mer...

Jag har en åsikt.



Nu är dt så här att jag hatar människor som är tröga på att svara. Det kan vara tex. På sms, mail,ifall man frågar något och antingen så svarar dom inte alls eller så ger dom ett svar som : kanske eller vet ej. Och jag blir så trött på det för liksom jag planerar in något annat då och man vet ju aldrig ifall den personen säger jag eller nej , att den kan eller inte kan. Jag blir så sne på såna människor. (nej, det är inte du jag menar <3).

Eller vad tycker ni?.


första skoldagen -_-.

Hellu Hellu!. Idag var det den första skoldagen, BOORING!!. Aja men dt var kul att träffa alla kompisar och så men inte allt pluggande GOSH!. Men det var ju så här att jag trodde vi bara skulle ha en chilldag och få sluta tidigt, men nej då, klart ska vi ju ha halet vanliga och lektioner och sluta halv 4,jippi. Men jag har sv nu i morgon och sen engelska ons-torsdag. Asså att ha svenska är väl kul men att ha engelska BLÄ säger jag bara. Hm, nu har jag preics fixat mitt trådlösa internet och mitt tangentbord gick sönder men, men vad ska man göra?. haha är typ helt flumm för jag är så tröttt och vill bara gå och lägga mig men nej det får jag inte för då kan jag inte sova inatt har mamsen sakt :S. Aja skriver kanske mer ikväll puss <3.

P.S. Tror min bloggtorka har förssvunnit hahha D.S


Bässtis & Jag på julafton(=<3


Skola imorn.

hejhej :). jag har varit sjuk typ hela tiden så därför har jag inte kunnat blogg/orkat. Asså jag tror jag har tappat lusten på att blogga :/. Den känns nästan som att jag måste blogga även fast jag inte vill , men vio får väl se hur det blir. men för hoppningsvis så är det bara en liten period och jag börjar blogga snart igen puss <3.


(Några gamla bilder på mig(: )


En bra början på det nya året.

 Hejhej :). Vad jag gjorde på nyår det var att ligga i soffan med en kopp te och ibumetim nära mig. Jo det var nämligen så att under´natten fick jag över 39 graders feber och jag låg och frös hela natten, tills min syster som l¨åg brevid(för att mammas kompis sov i fias säng så delade vi) då fick jag hennes tecka och jag väckte hnne typ hela tiden , så jag låg med ragstrumpor,långa byxor,en t-shirt, en tjock kofta, två duntäcken och en tjock filt i fles och ändå frös jag, men sen på morgon sidan frös jag inte snarare tvärt om, så när mamma såg mig hru jag såg ut så bestämde hon sig att vi inte skulle ner till Jessi som vi skulle egentligen har gjort :/. Men det var endå en ganska skön kväll så jag ska nt klaga så och plus fick jag ett glas chmpange vid tolvslaget och då var det ok :). hehe ja, men nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och göra lite te och sätta på en film.Hörs.




puss


RSS 2.0