Sjuk och dålig uppdatering, ajdå, ingen bra!.

Hellu, är skit trött och mår piss så det blir ett väldigt kort inlägg... Jag vet att jag inte har skrivit något på en vecka typ men det är för att jag inte har haft tid och att jag har varit småsjuk.

Så alla vet: jag kommer inte hinna blogga varenda dag , möjligvis två ggr i veckan men ska försöka, så bli inte sura för att jag inte bloggar. Plus så bloggar jag när något EXTRA roligt har hänt ;P. Kan inte lägga in någon bild för jag hittar inte kamera sladden F**k!.

En rolig/skön låt att lyssna till när man ligger halft död i sängen , den får en verkligen på bättre humör :D :

Bye-Bye.

SäsongsAvslutning, Missa inte!.

Nu är det Prison Break, säsongavslutning ni måste se det!.


God Natt.<3

Hemma igen(:.

Hellu, nu är jag hemma, det var jätte kul!. Träffade Nadine , som man inte har sett på år och dar så det var kul att få träffa henne igen:). Sen så fick jag träffa några av Matildas släkt och det var kul fast lite pinsamt att precentera sig hehe ;P.  Aja först så höll jag på att missa bussen så jag var tyungen att springa till bussen sen när jag väl skulle av så tror du inte bussjävlen svengar och jag halkar ner från trappan PRECIS FRAMFÖR EN SNYGG KILLE!. Omg vad jag skämdes men vad gör man om man halkar man ställer sig upp och ler.... Aja och sen när jag skulle gå hem till Matilda så hittade jag inte så jag fick fråga några sliskiga gubbar om vägen :O.. Inte kul, efter en kvart så hittade jag hem till henne men det var lite skämit att komma sist typ av alla , men alla var skit gulliga :). Sen vi typ chillade och käkade Matildas rosa tårta med blå text på, den var super god hahah. Men nu kan jag inte skriva mer , ska titta på lite tv och smsa med sötnosen .


Turturduvorna :).



Jag minglar runt ,med ett glas cider i handen i folkets hus.'

Ja det var typ allt :).
Lägger in en bild av Tildas tårta i ett annat inlägg för nu vill inte
data sladden .

PUSS OCH KNULL-HJÄRTEGULL (;.

Bästevän 15 år!.<3

Skriver ännu ett kort inlägg för snart åker jag till Segersjö till Matildas plastpappa för dom ska ha typ kalas för henne,Asså hennes släktingar och jag inräknas som hennes släkting(a), hehe. Skriver senare om jag hinner , PUSS.<3

GRATTIS BÄSTEVÄN!.<3


Stress nu.

Godmorgon, hinner inte skriva något för om tio minuter måste jag möta Habbe,Seda och Natalie föratt vi ska gå till segersjö nu, hoppas jag hittar dit hahah xD. Aja lägger in en bild av hur jag ser ut idag :).


Klänning vet ej vart den är från.
Halsband gammalt.
Örhängen fr. Gina tricot.

P.S . Bästevän fyller år idag, GRATTIS!.<33. D.S

DressCode & FaceLook.



Klänning fr. Thailand.



Smink:

Foundation(stavas?) fr. H&M.
Mascara fr. Loreal
ÖgonSkugga fr, H&M.
Solpuder for Blonde fr. Loreal.
Läppglans (m. cocos lukt ) fr. viva la diva.

Myskväll(=.

Hellu, jag vet att jag skriver fett sent, men man brukar ju säga bättre sent än aldrig, nej men ärligt talat så har jag typ fått bloggtorka så det blir väl ett kort inlägg, IGEN. Idag hade vi kalas för syrran,kulkul!. Sen efter att alla hade gått(förutom M&M som stannade en timme till) så gjorde mammsen mat och sen käkade vi och tittade på film,det är därför jag inte har skrivit fören nu. Jag och mammsen kollade på knowing , Den var verkligen inte den bästa filmen jag har sett,asså slutet var skit konstigt man fattade inget typ :S. Men nu ska jag titta på en nu film,tror det blir The Wrestler(stavas?).

Puss På Kinden(=.<3


 

Kalas idag för syrran.<3

Hejhej, hinner bara skriva kort eftersom att vi får gäster klockan 2. Tyvär hann jag inte skriva något mer inlägg igår det var för att jag sjöng singstar med mammsen sen tittade jag på V, och sen var klockan så pass mkt och jag var skit trött så jag orkade inte sätta mig vid datan, hoppas ni kan förlåta mig (a), hehe. Aja , skriver mer sen när alla har gått.
Puss på kinden.<3

Singstar(;.

Hellu, skriver bara kort ska sjunga singstar men jag skriver senare ikväll, Puss Puss.<3

Äntligen Fredag!.

Hejhej, nu är det ÄNTLIGEN fredag,jippi!. Idag har man ''vandrat'' med klassen runt aspen, omg det var jobbigt eftersom att jag fick skavsår och har fått blåser på hällen ,skit kul*NOT*.  Vi slutade tolv  men innan vi slutade så sa våra lärare att vi inte skulle till skolan på måndag utan till folkets hus, och att vi skulle vara typ uppklädda?!, och dom vill intesäga vad vi ska göra heller hm,undrar vad vi ska göra, och vad ska man ha på sig?!.,Måste leta igenom min garderob... 
Aja,det var typ allt som har hänt idag :). Skriver mer ikväll för nu ska jag vila och titta på film :). Lägger in bilder senare för min mobil har inga batterier.

PUSS & KRAM.<3

IDOLBILD. (: <3


Naw, så söt, du kan verkligen göra en glad när allt känns piss.
Här är Bästeväns blogg <3,: www.tiildaaah.blogg.se.'

Ingen rubrik..

Hepp, då var den här kvällen förstörd,tack så mkt!.

Sötnöt.<3

Hehe nu har man gjort den finaste människan Johannas blogg design, här är  hennes blogg,läs och njut ;). http://lutfiskanders.blogg.se/lutfiskanders/. Älskar dig gumman, gör allt för dig!.<3

Jag är den jag är.

Jag är tjejen som alla andra tittar snett på. jag är nyfiken, jag är tjejen som hör mer än du tror. jag är tjejen som ger dig sjuka saker och som ger dig roliga minnen. jag kan prata hur mycket jag vill fast än jag ser att du är helt, helt ointresserad, jag tänker mycket, jag tycker om att gå ut med kompisar när dt passar bra.jag tycker om att va med killkompisar ja kan lita på. men jag har svårt att lita på folk. jag tycker om att gå ut på nattpromonad, det är de inte många tjejer som gör. jag blir inte lätt kär. har blivit osäker på den. jag har känslor. blir jag kär så är jag kär på riktigt. jag kan må dåligt. jag säger vad jag tycker om saker och ting. jag är en sån person som oftas ska gnälla om jag inte får som jag vill. jag är stolt över den jag är. jag tycker inte om att vänta. jag är envis. jag älskar att driva. jag är en aningen sjuk i huvudet. jag har mina fördomar. jag är inte någon du jävlas med och kommer undan utan att få igen på ett eller annat sätt. men jag är en bra vän, när de väl gäller. om fulhet är din grej måste tyvär vända ryggen om & gå .falskhet hatar jag. jag har svårt att öppna mig till dom som inte står mig nära. skitsnack existerar inte ens för mig i mina öron, respekt betyder mycket för mig. jag hatar inte så många men det finns några som jag helt enkelt inte tål.
jag är den jag är, upplev mej och döm sen!.
 


( Thailand -08 ,kom precis ut ur duschen ,var på skämthumör ).

I AM - Die HAPPY.
 

Sjuk och trött, hm...

Hej svejs!, idag har det varit skola, booorrring, okeej lite var det ul för man skulle vara i en grupp och då så sa vi till killarna att dom skulle åka till tumba med moppen och hämta saker, tex. metro,ica-''tidning'' m.m och vi bara satt i skolan och snackade haha , och sen när dom kom tillbaka då hade dom bara tagit med sig tre grejer fast dom skulle ta med sig fyra så vi blev fett snea och sa typ att dom skulle åka tillbaks ,men det gjorde dom inte iförsig men vi kände oss fett elaka men det var kul ändå, så där ser ni jag är riktigt elak i skolan,haha nej det är jag inte , jag är som en ängel och speciellt mot läraran x). Men nu sitter jag och käkar macka och te, gott!. Eftersom att jag inte kan dricka något annat förutom te så ligger jag redan på min tredje kopp, och kaffe-latte är inte ens att prata om, usch det ska man inte dricka när man har ont i halsen ,det har jag lärt mig. Aja, ska titta klart på filmen: UNDERWORD. Skit bra film och Kate Beckinsale är jätte bra i filmen!. Föresten snackade med Bästvän i skolan idag och vi snackade om att hämta biljetterna nästa veckan till Klubberitet som är den 4 /9 , någon trevlig person som ska dit , ni kan ju slå en pling då ;) .Puss herrå<3.

 <-- Min lunch haha.

 <-- Bästevän (:<3

 <--- Haha fett kul, gul smurf passar inte elr?!.


I <3 Toblerone.

Sitter just nu och tittar på family guy och äter toblerone,MUMS!. Kommer inte skriva något mer ikväll så jag säger godnatt :)<3

Te och en knasig kompis att prata med i telefonen, det är livet ;)

Nu sitter jag med en kopp te i ena handen och mobilen i andra , sitter och snackar med knasga Jessi :P. Åhh har jätte ont i halsen,men så blir det när man hånglar på skolan toalett med sin bästevän ;). Man får ju tänka på konsekvenserna. haha nej men hoppas bara att jag inte får inflensa eller nåt :S. 

Omg tittade på youtube : Kissies blogginlägg , hon säger att hon har kollat upp vilken åldergrupps som mest kollar in hennes blogg och var det 14-åringar som kollade in den mest och då sa hon typ: men gå och kolla på bolibompa, skit ungar lalal, Som att någon som var 18 + skulle vilja läsa om en patetisk blond fjortisbrud som är 18 och beter sig som hon var 14. Herregud säger jag bara !.



( Är det bara jag som ser att hon har photoshopat/klippt så hennes ben ska se smalare ut?.)



Drar ner till affären en snabbis.

Haha det blev inte bara ett inlägg idag ,men ta det inte för vana att jag skriver flera men idag vill jag vara snäll!. Ska dra ner till affären och köpa laktosfri mjölk till mitt te :). Ses snart puss<3


Fina låtar som väcker minnen.<3

 <--- Natasha Bedingfield - Wild horses.
 <--- Carrie Underwood - Starts with goodbye.

DressCode.'



Linne fr. Gina tricot , 129.50 :-
Jeans-Leggins fr. Kaaphaal(stavas?) 199.50 :-


Första skoldagen avklarad!.

Tjeena mittbena!, idag började skolan klockan 9. Men det var inte så jobbigt,asså visst jag var tvungen att gå upp vid 6 för att jag skulle gratta syrran,som fyller år ,men det var också kul att få träffa alla :).  Haha vi blev indelade i olika grupper och jag är med i gruppen : SMURFARNA , och Bästevän i MUPPARNA, asså snacka om att lärarna har dålig fantasi xD .Schemat var också ganska okeej men på fredag då ska vi gå runt aspen HELA DAGEN, herregud jag kommer dööö :S.  Det blir ett ganska kort ,är för trött för att skriva mer. Ikväll kommer pappsen kanske för att gratta Fia så då ska vi väl typ fika.


(Den här boken köpte jag till fia i present, dom som inte
vet det så är det en italiensk kokbok )


( GRATTIS SYSTER PÅ 17- ÅRSDAGEN!.<3 )


Sara tänker tillbaks.'

Låten påminner mig om några fina minnen,kommer du ihåg?.
 


Skola imorgon , usch!.

Tjena, vaknade nyss och ska hjälpa mamma med tvätten sen ska jag och syrran in till stan för att fika med pappsen. Det blir ett kort inlägg eftersom att det är lite brottom. Nu när skolan börjar så kommer jag kanske inte skriva varje dag ,eftersom att det är mycket plugg och så men ska försöka.
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN.<33

.

Varje gång jag tror att du har förändrats och blivit en bättre människa, så gör du mig bara besviken om och om igen,Fan fan fan.!

Dålig uppdatering...

Hm, jag har inte direkt varit så aktiv här på bloggen, men jag har haft fullt upp!. Igår var man med Jessi hela dagen , först åkte vi  in till stan för att jag skulle köpa en present till syrran som fyller 17 på onsdag :). Sen käkade vi på donken och åkte hem till henne sen. Hon var hemma sjh hemma så vi hade lite fest hos henne!. Heheh skit roligt vad det ju och vi tittade på gamla skolfoton asså när man gick i 1 typ , asså man ser hur mkt man har förändras!. Kom väl hem typ 12 och då fortsatte festen haha, så jag somnade/gick och la mig 3.45 , så jag vaknade idag klockan 2 typ av att mammsen predikade om att man inte ska sova länge nu när skolan börjar.. Aja ska hoppa in och duscha sen ska jag käka och sen halv sju ska jag möta upp Lovisa så drar vi till Jessi där vi ska mysa galet, herregud börjar låta som desiree xD.
Puss och kram.<33

Haha , Lovisa gillar stora grejer O.o

Hehhe, det blev lite förvirrande xD.

Killen: Tjejer, jag har stor....(Killen ler skit stort mot oss)
Lovisa: Åhh, jag vill ha en stor!. Kom Sara!(Lovisa skit glad och halvspringer fram till killen).
Haha alla(Jess,Lovisa och jag) går fram till killen och får varsin STOR Comviq stämpel, och man ser på en viss person att hon blev lite besviken , hon trodde hon skulle få något annat än en stämpel xP. kulkul!.

Fy fan vad kul vi hade idag!<33

FjortisTema på Ung'08.

Hellu, hinner inte skriva så mkt för att mammas kompis Camila har kommit till oss från Amsterdam,Hollan!, så jag vill vara social. Idag har jag varit på ung'08, chockad?,nej haha. Och just idag hade jag och Lovisa och Jessi gjort en pakt att vi skulle klä oss som fjortisar på ung'08, och det som är så bra där på ung'08 det är att det inte finns några fördommar, liksom man kan få se hur man vill se ut, för utom att det var två tjejer som hade pyjamas ''byxor''/ shorts. asså dom var i siden och det var snobben på , asså jag brukar liksom sova i såna inte ha på mig dom och gå runt med dom inne i stan! ;O. Aja, jag och Lovisa klippt våra I<3NY tröjer vid halsen så dom blev störa och mer ''urringade'' sen gjorde vi fläter i håret och satte på oss stora glasögon xD. Och sen så var man ju  bara tvungen att ha comviq stämpel , ville ha SL men dt var skit lång kö ;O. Lägger bara in en bild eftersom att min mobilkamera är så dålig, lägger upp dom andra i morgon.

(Visst var man snygg , så ni vet jag har svarta shorts under xD).

Ung'08 i morgon med Lovisa & Jessi<3

Tjena Tjena!, är hemma nu eller kom hem typ för 40 minuter sen , har precis lagat 'mat'' : nudlar , MUMS!. Jag har också satte på mig myskläderna så nu sitter jag i min favvo t-shirt och ett par shorts och käkar nudlar framför tv :). Men orkar inte skriva mer ikväll för jag har s**t ont i huvudet. Är det någon som ska på ung'08 i morgon?, hehe jag ska med Jessi och Lovisa :). Hörs puss puss,<3


( hehe , skit snygg man känner sig i dom hära kläderna ;P ).

PUSS PÅ GÖTTEN<3

Nu är det brottom.

Tjaa, skriver ett kort inlägg eftersom att jag ska åka snart åh träffa Eva på söder :). Slänger in dagens outfit, skriver mer ikväll pusspuss<3.



''Tröja'' fr. Gina 49,50 :- (på rean)
Jeans leggins fr. Kapphal(stavas?) 199,50 
 
Ha det gött<33

Ung'08 med Lovisa & Jessi<3

Tjeena mittbena!, idag har man varit på ung'08 med Lovisa & Jessi!, Skit kul!. Vi gick runt och kollade och fick varsin kondom som alltid hahah, neej men typ kollade runt och lyssnade på musik och sen när vi gick till polisernas ''tält'' där dom stod och snackade och så fanns det en docka man skulle lyfta du vet som att man räddar något och den vägde säkert över 80 kg!!!. Och sen en polis frågade om jag inte skulle prova på för att jag berättade att jag ville bli polis ,så jag provar ju och jag säger så här : det är inte så lätt som det ser ut , omg den var skit tung och typ 20 pers stod och stirrade på mig :O, och sen åkte min byxor ner lite så typ alla såg mina fina puma hotpants haha herregud vad pinsamt men jag klarade att lyfta dockan och jag är JÄTTE STOLT!, direkt efter det så gick vi och käkade asiatisk mat, omg vad gott, vi satt där i  2 timmar för alla var så jäkla mätta så ingen orkade gå xD.  Sen gick vi runt lite sen drog vi hem :). Det är kortfattat vad jag har gjort idag, puss och kram.<33 


(MUMS!.<3)


( Lovisa ,Bästis<3)


(Jessi,Sis<3)

( heheh,  jag typ äter xD )


( Glass och frukt , guud vad gott det va! ;P )

hehe det var typ alla bilder, puss<33
 

Inga komentarer..

My Heart is aching


I am drowning in tears


How do I beary this memories?



All I want is to be Free from my Suffer


I am so Lost - Where can I hide?


Not behind "a smile" anymore cause that's my descay for sorrow



I dont't know what to think anymore


My Life is like an hurricane



I am so Lost - Where can I hide?


Godnatt.


Hahah har tråkigt ;P

60 fråger:

1.
Hur gammal är du om fem år? 20 år
2. Vem var den sista du träffade? Syrran.
3. Hur lång är du? 159 cm...
4. Vilken var den senaste film du sett? Casanova
5. Vem ringde du senast? Morfar
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ''Letar efter musik sjh då?'', Marcus Bror<3
7. Vad är morgondagens planer? Åka till landet där M&M är och bada och sola =).
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS helt klart, jag hatar att prata i telefonen förutom dom närmaste då kan det vara kul :P.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, japp är skilssmässobarn.
10. När såg du senast din mamma? Nyss precis innan hon gick och la sig
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa som mammsen :)
12. När vaknade du idag? 10,15 höll på att försova mig xD
13. Har du någon gång hittat en katt? nja,aa det har jag,men fick inte behålla den..
14. Vilken är din favoritplats? Gärna en bänk vid vattnet eller på en brygga :).
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan?.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På polishögskolan och har då förhoppningsvis egen lägenhet och körkort.
17. Vad skrämde dig som barn? Gamlingar och monster under sägen och garderoben.
18. Vem fick dig att skratta senast? MarcusBror haha han blir så förvirrad och jag med det är skrattretande xD.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vinyl vadå? :O
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar,en egen och en som är mammsen.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover i helst stor t-shirt och sköna hotpants ;) 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 xD, 2 stora och 3 vanliga haha.
23. Hur många landskap har du bott i? 1?.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? hmm, jaa en gång.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor men strumpor inne
26. Är du social? jaa det är jag. Är en pratkvarn också ;P
27. Vilken är din favoritglass? Sorbet
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett hus i thailand,åka runt i USA och shoppa så klart! ;P
29. Tycker du om kinamat? Ja,men thailenskmat är godare ,MUMS!.
30. Tycker du om kaffe? Nja, ibland . Dricker helst Latte UTAN socker
31. Vad dricker du till frukost? Te, kan inte dricka längre oboy eller bara mjölk :(.
32. Sover du på någon särskild sida? Helst yttersidan och på högersida :P
33. Kan du spela poker? inte direkt för varje gång jag lär mig det så glömmer jag bort  hur man kör haha,fiskminne?, Japp thats me!.
34. Tycker du om att mysa? bästa som finns!
35. Är du en beroendemänniska? Jag är beronde av musik!.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej, faktiskt inte! 
37. Vill du ha barn? ja,men efter att jag fast jobb,egen lägenhet och shit. 
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och kan några ord på italienska och norska xD
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej det har jag inte.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet,speciellt om det är utomlands!
41. Vad spenderar du helst pengar på? söta skor!.
42. Äger du dyra smycken? ja, mina två ringar som är av äkta guld och silver.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej och det kommer jag aldrig göra heller, har sett hur det har försört för många liv...
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Salta S.MUMS.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hm, Lovisa kanske , hon och jag har typ samma sjuka humor!.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett som jag fick av min syrra för LÄNGE sen vid nyckelbenen. Har haft det så länge jag kan minnas typ. 
47. Vad har du för ringsignal? When i see you.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har!.
49. Flirtar du mycket? jag flirtar på för fullt! (;
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt badrum på skolavslutningen.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej men jag kan mäcka lite moppe och motorcykel.
52. Har du fått fortkörningsböter? nej det kan man ju inte få när man promenerar precis, jag har inte kört bil va!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Kathy Reichs- Bones to Ashes ( på engelska)
54. Läser du dagstidningen? Yes är beronende av Veckorevyn och frida hahah.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej faktiskt inte
56. Dansar du i bilen? vilken bil?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar inte direkt på radio. 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett telefonnummer
59. När var du i kyrkan senast? Kanske tre månader sen. När kören och ungdomsgruppen slutade haha.
60. Vilka personer utmanar du? dom som törs ;D.


(haha , en gammal bild som jag hittade xD )


Bilder fr. Fredagen =)

Här är lite bilder från när jag var hos Jessi och vi sminkade oss som fjortisar/Emo/superhjältar, vet att vi ser hur konstiga ut men tänk vi hade väldigt tråkigt men men ;P.



(Vet att jag råkade stava fel ,det ska stå plutar inte putar xD,)


(eeh, haha inga komentarer där xD )


( hmm, nej att vara fjortis passar inte mig xP )

Stockholms ''Skönheter''*NOT*
 


PUSS & KRAM<3

Sol & Bad,åhh vill inte börja skolan igen...

Tjenaa!, idag åkte jag och mammsen till landet där M&M var, vi tänkte sola och bada ,okeej lite sol blev det men bada får bli imorgon då jag åker dit igen tror jag fast bara under dagen ,så tyvärr blir det kanske sena inlägg ,men ska försöka blogga tidigare. När jag kom hem idag hoppade jag in i ducshen, jag rakade benen, fixa ögonbrynen och tog bort och satte på nytt på både tårna och fingrara :). Ja,det är typ allt som har hänt,kort och gott!<33


(Jaag&Mammsen idag på bussen :) ).

PUSS<3

Skit söt greej<3

Satt och smsade med Lovisa i fredags när jag var hos Jessi , skit gulligt ju<33

Lovisa: Du, jag orkar inte grilla ikväll för jag har städat hela dagen :S.
Jag: Nej vad tråkigt, aja det får bli en anna dag då<3
Lovisa: Är du sur?, för jag vill inte att det ska bli så som det blev mellan dig och.... <3
Jag: Nej jag är inte sur gumman<3
Lovisa: Bra för du betyder!<3
Jag: Naw, du betyder mkt för mig med<3

Hehe tjock söt gumman, aldrig att jag skulle kunna bli sur på dig. Du är som min andra del, älskar dig<33


( haha fett gammal bild,och inte så snygg kanske ,menmen den bjuder vi på<3 )

Lovisas fina blogg: www.Souks.blogg.se =).<3

DressCode & FaceLook.'




DressCode:

-T-shirt fr. NewYorker 99.:-
- Gråa shorts fr. H&M (från förra sommaren) 99.:-

FaceLook:

- Mascara: Double Extension , L'OREAL.

Ha det bäst<3

Sara<3Myskväll.'

Tjaa, Idag har jag varit med Ewe!, skit kul att få träffa henne , vi hade jätte mkt att prata om :). Plus så behövde hon lite hjälp med sin blogg så jag hjälpte henne lite. Just nu är det myskväll så det blir inte så mkt bloggande. Slänger in några bilder :). Puss<33


Hehehe sitta och mysa med mammsen och fia i myskläder det är livet :D<33


Ewe ,Gumman, Här är hennes blogg :) www.typewi.blogg.se puss vi får ses snart igen!.<3

Ha Det Bäst <3

I Know You Like It.'

Haha, sitter och tittar på Bones just nu omg , Booth(David Boreanzas) är SMOKING HOT!. Haha och jag tror inte jag är den enda som tycker det (;. Någon annan som är väldigt HET är våran egen McSteamy(Eric Dane) från Grey's Anatomy!. Yes, lägger upp några bilder på dom hära grymt snygga hunkarna!

 

SE NJUT PULLA SLUT (;



 


  ( David Boreanzas)


(D.B')


(Eric Dane.')


(Åhh, vad man önskar att man var med i duschen haha(a), )

PussPuss<3

Lalalalala.

Hellu!, Idag har jag varit med Jessi,vi skulle egentligen åka till brosjön och bada,men vi pallade inte och plus hade Jessi fått skavsår.. Så vi drog hem till henne istället. Vi solade och slappade på hennes baksida, asså gosh det var så varmt ute att man inte kunde vara ute och när det är så varmt så är det inte skönt,jsut då önskade vi att vi hade åkt till brosjön. Fara ville att jag skulle åka till flottsbro ,men jag orkade inte och så plus så skulle jag grilla med tjejurna, men tyvärr blev det inställt för att Lovisa orkade inte och det förstår man ju liksom , hon hade städat hela dagen för hennes pappa ska ha fest eller asså han fyller år. Hahah neej men sen vi hade lite roligt eller i rättaresakt tråkigt för att vi sminkade oss som fjortis/superhjälten/emo xD. Haha gud vad konstiga vi såg ut att vara haha gosh!. Kom nyss hem och ska bara överföra lite bilder till mammsen på en cd , sen ska jag väl sitta vid datan och spela,men jag tror inte det blir så sent eftersom att jag somnade 4 igår,ajabaja inge bra.. Puss och kram. Lägger in bilder från idag i morgon istället när jag har kommit hem från ewe, <33

P.S, jag vet att headern blev konstig, orkar inte fixa den ikväll gör det imorgon istället. Puss<33


(Slänger in en bild som är 1 år gammal typ) 

Är fortfarande hemma hos Jessi,skriver när jag kommer hem puss<3

.

Godnatt<3

Säger godnatt nu för jag ska titta på en film och sen ska jag sova (:. Puss<33


Private Practice.'

Nu börjar Private practice så jag kommer inte blogga något mer, för jag har bestämt mig att gå och lägga mig tidigt idag.
Jag tycker Addison(Kate Walsh) är så jävla bra skådespelerska och plus funderar att färga mitt hår som henne,skulle jag passa i det tycker ni?. Hm, något att tänka på...
                                                                          
                                                                                     



Puss och god natt<33

Gratis Biobiljetter,Ja tack!.

Sitter och är inne på GratisBio.se en fett grym sajt. Man blir medlem och det är 100% gratis och sen samlar man in poäng och får gratis biobiljetter och mycket mer!. Jag tycker det är kul för man är sysselsatt och om man har lite tråkigt och så kan man ju sätta sig och samla in poäng på nolltid!. Och det som är så bra tycker jag är för att om man inte har pengar ,men vill ändå gå på bio ,då är det bara att samla in poäng till en bio biljett och gå och se film på bio. Jag kan verkligen rekomendera Gratisbio. Tryck bara här så kommer du direkt in på hemsidan så du kan bli medlem och sen är det bara att samla poäng, Lycka Till!:



Puss<3

Nyduschad och fräsch!.

HejHopp!, nu är man nyduschad och har precis käkat mat ;). haha jaa, ser nu att man har fått lite färg på ryggen,fast det gick inte så bra att sola för att det var så himla varmt , så man låg och storknade nästan... Men badat har vi(Jessi och jag), mkt!. Ikväll blir det väl att ta det lungt, tittar runt på några intressanta bloggar , tex. Desireenilsson.blogg, Kissies och Kenza. Imorgon blir det att åka till brosjön med Jessi igen och sen kanske det blir grillning(igen) med några :D. Så vi får väl se hur mkt jag hinner att blogga. Skriver mer ikväll,tyvärr blev det inga bilder idag , men kanske imorgon =).<3

Är hemma från Stranden nu!.

Hellu, kom precis hem från stranden, jag och jessi åkte tidigt i morse(klockan kvart i 11),så man är ganska död just nu.. Men kan inte skriva så mycket mer för nu ska jag hoppa in i badet (;. Skriver sen<3
Puss och kram<3

.

Jag vill gråta, men tårarna är torra.
  Jag vill skrika, men jag har inga ord.

   Jag vill sova, men min hjärna tillåter mig inte.
 Jag vill ta bort sminket, men jag orkar inte.
Jag vill skratta,men jag för ledsen.

 Godnatt.


Hemma igen i tumba.'

Tjaaa, kom hem idag från pappsen,tyvär blev det inte grönan, pappsen fick inte biljetterna ,men viska typ åka dit om en vecka eller nåt med company. Påvägen hem från pappsen hände det en tråkigt grej, Och sen träffade jag på Jessi och Lovisa så jag var med dom ett tag, kul kul!. Sen senare blev den tråkiga grejen värre och ja,men var inte glad  så när jag kom hem tog jag ett varmt och skönt bad.. Mådde lite bättre. Imorgon blir det att åka och bada med Jessi , kul!. Aja det får bli ett kort inlägg för jag ska fixa lite med blogg designen,
P.S. Fick smink av pappsen :) .D.S

<-- smink från Pappsen,Thank you Daddy<3


Puss och kram<3

Har tråkigt!..

Usch vad tråkigt jag har, är ensam hemma,så jag får underhålla mig själv. Men sms uppskattas (a),
Sitter och chattar med Ewe, fan vad det var länge sen man sågs,men vi har bestämt att vi ska träffas på lördag, fett kul att få träffa henne :).

Sara tänker tillbaka:'

Sitter och chattar med Jessi och vi började snacka om ett fint/korkat minne när vi hade varit i brosjön en hel dag så båda var skit trött och så. Men när vi närmade oss tunaskolan(Jessi bor typ brevid skolan) så såg vi nåt på en kulle. Haha båda har ganska dålig syn ,men vi stod och  gissade oss fram det här blev resultatet:

Jessica: Åhh kolla Sara en tiger!,
Jag: herregud det ser verkligen ut som en tiger,eller kanske en stor hund?!.
Jessica: Ja kanske det,, Det ser ut som en chivava(stavas?)!.
Jag: Nej men dom är ju små , den här hunde är stor!.
Vi går fram till tigern/hunden, båda tittar på varandra och säger:
Opps, det var visst en människa!.

Hahah snacka om att vara blinda! Och dom som känner mig vet att jag inte kan se något uta mina glasögon ,men ändå!. xD. Bästa sommaren har det varit med dig Sis och mer kommer det bli!<33


(Den här bilden har varit med några gånger,men den får vara med en gång till :) )

Sara tipsar!.

Jag vill bara säga att jag såg en skit bra skräckfilm igår som heter : THE HAUNTING IN CONNETICUT , den kan jag verkligen rekomendera!, men jag säger det , den som är känslig borde inte se den . Här är lite ''info'' om filmen: '

När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia – inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen. The Haunting in Connecticut är baserad på en sann, skakande historia om en familjs
skrämmande möte med det övernaturligas allra mörkaste krafter.

Trailern: 




Ha det bäst<3

Chill!.

Tjena mittbena!, idag har det bara varit chill, jag vaknade typ halv 2 och sen har jag bara tittat på film :), såg en fett dålig skräkis nyss: Laid to rest (vet ej hur det stavas) aja asså hela filmen handlade baar om att döda,döda,döda. Och liksom om man har sett ungefär 10000 skräkfilmer så tycker man inte att det är läskigt utan bara tråkigt typ, man vet liksom vad som ska hända innan det händer,aja tyckte inte den var så se värd. Nu har man precis ätit middag och pappa drog iväg till en kompis för att han skulle hämta något , så nu får man sitta vid datan och underhålla sig själv ikväll. Ha det bäst ,<33

Är hemma hos pappsen igen (:

Hellu, kom för en timme sen hem från stan, syrran skulle köpa converse och hon har en ovanlig storlek så vi fick ''springa'' till varje sport affär i stan :O, det var väldigt jobbigt,men sen gick jag till cubus och köpte ett läppsyl som luktar kiwi skit god luktar den ,men den kostade 55:- för en jätte liten burk men men, ibland måste man få unna sig lite :). Och gissa vem jag träffade på!: KISSIE!, haha asså inte för att snacka skit om henne så men hon gick som att hon hade sktit på sig xD, så synd asså!. Aja men nu ska pappsen fixa lite käk så sånt ,sen blir det väl att titta på någon skräkis och mysa ;). Har tvär inga bilder på pappsen dat, puss Hare bäst<33

Är hos pappsen nu (:

Hellu hinner inte skriva så mycket för att nu ska jag, pappsen och fia ha filmkväll. På onsdag blir det grönan :D. Jippi!.. Aja skriver kanske mer sen eller i morgon puss<3

Drar till pappsen.<3

Hellu alla sötnosar!, Det här blir ett kort inlägg eftersom att pappsen min ringde nyss och sa att jag och syrran ska åka till honom ikväll istället för i morgon(på förmiddagen) så det är bara att packa fort och sen gå till tåget. Har inte kunnat skrivit på länge så det är därför det är kass uppdatering,sorry!. Igår var det grillning och lite fest med tjejurna!, skit najjs!. Så man är lite död i dag haha. Imorse ( klockan halv 1) så åkte jag och Lovisa till stan för att fönster shoppa och så, det vara inte mening att vi ksulle köpa något men ajg hittade en söt tröja på gina för 49 kr , skit billigt så den var jag tvungen att köpa!. Sen gick vi på espresso house för att köpa iste (:, det var ju så jävla hett ute och jag hade jeans leggins och en svart tröja,gosh jag höll på dö typ hahah. Medans vi gick runt på stan sjöng vi: Poppa popcorn i en kopp, Poppa popcorn i en kopp....Och dansa lilla nallebörjan HOPPHOPPHOPP , haha dom som var med igår vet vad jag menar xD. Aja måste dra nu puss puss<33

Haha bästa låten ju(NOT). xD

 

RSS 2.0