.

Hellu, vill bara säga att jag lever haha hinner inte skriva för nu ska jag baka jordgubbspaj för mammsen kommer hem från bulgarien :). Konstigt nog saknar jag hennes tjatande om att jag inte har bäddat sängen haha. men jagkanske skriver sen, puss<3

hahah har tråkigt....

Usch vad jag har tråkigt, smsa eller ring! ;P.Liten kul grej! :


Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen som går neråt och stanna efter en stund! Fuska inte!

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med: Bästevän.<3
Du är där med: Christian
Du dansar med: Emma
Du kramas med: Jean-Pierre
Du hånglar med: Honey.'<3
Du går hem med: Lovisa
Du somnar med: Oliver.'
Du har sex med: Viktor.'


hahah fett synd!. xD

Hahah kolla vad en snubbe skrev till mig på pea:

roligae än hej

Har du nånsin känt direkt att du kommer att lita på och tycka om någon för en lång lång tid framöver? Ni kanske bara hade känt varandra för en kort stund men det verkade som om du hade känt dem i hela ditt liv, som om det fanns ett tidlöst samband mellan dig och den personen?
Jag undrar när du läser detta, om du kan komma ihåg den känslan, och hur underbart det var, eftersom ibland får livet oss att komma ihåg dessa saker precis innan vi upplever dem med någon ny.

Jag...Tja, jag tror inte att en sån känsla kan påtvingas. Jag tror att ingen text eller bild kan framkalla det . Ord och känsloyttringar är bara uttryck för något vi redan har inom oss. Det kan bara ske naturligt som ett uttryck för en energi mellan två människor, men när det händer....du vet den där känslan av otrolig connection, när alla murar bara faller och kvar står två människor som liksom smälter samman och där man struntar i all prestige, där känslan byggs, intensifieras och ökar i någonting som ord kan starta, men aldrig riktigt förklara? Den måste istället komma ifrån din egen fantasi...leva där djupt djupt inom dig.

Skriver till dig som en person som kan uppleva den typen av samhörighet, precis hur mycket kan du se fram emot att uppleva det med någon.
När du kommer ihåg hur det skulle vara och ser de möjligheterna öppna sig framför dig på ett sånt sätt att allt annat blir oviktigt, hur starkt kommer du känna dig manad att ta kontakt och får reda på mer om den personen som har berört dig, med bara ord på en sida?
När du märker att du vill komma i kontakt med mig, så hör av dig!

Och vet ni vad, snubben var 29 år!, asså fett synd att försöka ragga på en 15-åring, får han inga tjejer i sin egen ålder eller?! hahah xD 

Ville bara säga...:

Jag bor hos M&M nu i en vecka ,men jag kommer inte ha tillgång till dator efter ikväll,men jag kan nås på mobilen om det är något :).
PUSS OCH KRAM.<3


(Jag och Fia ,Thailand - 08)

Festen igår!<33

Hejhej, Ni som hann läsa inlägget från igår ber jag om ursäkt för jag tog bort det men jag var inne på mobilen och bloggade och tydligen så publicerades det ändå :S.. Men nu är jag hos M&M och då kan jag skriva klart det ;).
På Lovisas fest var det super roligt och tro det eller ej drack jag inget , vi var alla nyktra!, och så träffade jag en gamla kompis: johan som man inte har sett på jätte länge haha han har kommit i målbrottet och vet du hur rolig och gullig han låter x). Först gick jag,Stefany och Jessi vilse!.Men sen hittade vi rätt efter många moment letande... Lovisa bjöd på middag: asiatisk mat, Guuud vad gott det var!. Sen efter att vi hade ätit sjöng vi singstar och jag och emma mot ida och Jessi , vi sjöng Britney Spears : Hit Me Baby One More Time!. haha vad kul det va!. Sen hade Lovisa en choklad fontän så vi käkade doppade jordgubbar och bananer och äpplen och shit, SKIT GOTT!!. Man kände sig verkligen som en tjockis,men,men jag har varit så duktig under sommaren så jag tyckte att jag förtjänade att äta mkt och ganska onyttigt, hahah. Också lärde jag känna två andra tjejur : Kelly och Biling, skit schysta och sköna personer!. Jag kom hem typ mellan 2-3 på morgonen men ville stanna längre, som Lovisa sa: Sara ,du kan ju ta den första morgon tåget, vi sex!. Haha jag tyckte det var en bra ide men det tyckte inte mammsen tyvär :(.. Men när jag kom hem började jag packa(ska bo hos M&M för mammsen är i bulgarien) och smsade Lovisa (:.

VILL BARA SÄGA TACK FÖR EN HELT UNDERBAR KVÄLL LOVISA OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!.
(kortet som jag skrev till henne)

NU ÄR DU 15 OCH BYXMYNDIG OCH KAN KNULLA LAGLIGT! .
Jag tyckte det var ett kul kort,men hon ville inte läsa upp det högt hahah.


Bilder kommer sen,när jag får dom skickade till mig ;).

PUSS&KRAM.

En trött Sara...

Haha usch vad jag är trött ... Gick upp typ 10 så nu ska jag sätta på en film(Bewitched, jag tycker den är så rolig och Nicole är så charmig i den här filmen) :) och sen sova (:, Tror inte jag kommer skriva så mycket mer i kväll så God natt<3

<--jag just nu ,utan smink och sitter vid datan och tittar på film :)

<-- Är beroende av Nivea-hudkräm, jag svär man kan andvända det vart som helst, på kroppen eller på läpparna(om dom är torra) skit bra! ;).

hare bäst och godnatt, plus om Du , matilda ser det här logga in på facebook eller pea för jag har skrivit till dig. <3

Tillbaka från landet.

Hejsan!, Jag har inte kunnat skrivit under dom hära veckorna, för att första veckan blev jag jätte sjuk:halsfluss eller nåt så jag orkade inte ens gå upp ur sängen ens... Sen förra veckan var jag på landet hela tiden och där finns det ju absolut inte internet eller nåt och man är liksom glad om man har täckning på mobilen :S.. Aja på landet badade och solade jag mycket och på måndagen träffade jag Eva, jag visade henne runt i tumba och så, sen gick vi och drack kaffe-latte från spakks och käkade mcflurry på donken , skit najjs juuuhh.... Sen åkte jag tillbaka till landet.. Kom precis hem nyss, ska vara hemma till på tisdagen, då jag ska sova över hos M&M för att mamma ska till bulgarien med en väninna, usch vad jag är avensjuk!!. Så det kanske inte blir så mycket bloggande , men ska försöka, jag vet att det är en person som tjatar väldigt mkt på att jag ska skriva mer, du vet vem du är ;P. hahah, imorgon blir det att gå upp tidigt för att jag och Jessi för att vi ska åka till skärholmen ,för att köpa någon present till Lovisa, för på kvällen ska vi på middag hos henne och hon fyller år!. Så vi får se om jag hinner skriva ett kort inlägg innan jag åker till henne. Men det var typ allt , ha det bäst!.
Bilder från dom hära veckorna.:

 <-- så här såg det ut varje kväll, så mysigt!.

<-- Våran lilla besökare,som kom varje kväll!.

 <-- Utsikten (:

 <-- haha titta vem som ligger och sover i rabatten xD.

 <-- DressCode för igår.

 <-- en avslutande bild på mig och syrran(:.

(hahah det här får duga :P)<3

8 Saker du INTE visste om mig:

1. Jag har värsta fotfobi!. Ärligt så kan jag inte ens titta på ett par fötter som inte har skor eller strumper på sig och jag får typ panik om några fötter är en halv meter brevid mig eller nåt!.

2. Tål inte mjölk, men äter glass och dricker det ändå / fortfarande.

3. Har bara varit med i tre slagsmål(med nävarna och shit).

4. Är jätte rädd för stora ormar, jag till och med drömmer mardrömmar om dom. Och det konstiga är att när jag var typ 3 så höll jag i en och halv meter stor boaormar (på parken zoo ).

5. Har blivit erbjuden modeljobb, tackade nej för det såg inte så seriöst ut.

6. Jag gillar matte xD.

7. Älskar att laga mat och baka och för att inte skryta så men jag lagar och bakar  skit bra! ;).

8. Va ''rockare'' tills jag fyllde 11.


                                                  

Bilder från helgen hos farmor<3

 <-- Jag badar(man ser bara lite)

 <-- DressCode för lördagen (;
T-shirt(stor) från Gina och shorts som jag har klippt sjh.

 <-- Älskade Farmor<3

 <--- Vikingafestival!.

 

 <--- Pappsen (=<3.

 <-- Stefanie åker vattenskoter :D

 <--- Fia åker vattenskoter :D

 <-- Jag åker vattenskoter! :D.

 <--- 70 knot, Känn dig avensjuk! :P

 <--- SÅ J***A UNDERBART!<3

<--- Jah & Stefanie<3

 <--- MUMS!<3

 <--- Fia & Danne (:

 <-- DressCode för söndagen(väldigt rosa).
Linne från h&m(gammalt)  49.50 :-, BillaBong kjol från thailand och halsband från Ur&Penn 19.50 :-.

Hare bäst<33

Förkyld...

Usch jag är  jätte förkyld :(.... Idag vaknade jag 20 i 2, väldigt skönt att få sova länge, men jag kunde inte sova så bra i natt för jag hostade och nyste typ 24/7 så det var väldigt jobbigt att sova.. just nu sitter jag fortfarande i natttröjan och dricker te och med näsdukarna i högsta hugg. haha, . Skrev med Jessi också på facebook , hon är i Cypern så det var kul att snacka med henne. (: .Ikväll blir dt väl inte så mycket typ bara ta det lungt, morfar ska kanske komma förbi och fika  :). Skriver mer ikväll. Lägger också upp bilderna från helgen ikväll för jag måste byta data och shit. Aja det var typ allt .
 PUSS OCH KRAM.<3
   Saknar dig Syster<33



Hare bäst<3

Min helg hos farmor:


Fredag:Jag åkte till farmor på fredagen. Först var tåget inställt och vi skulle ta ett snabbtåg till strägnes från flemmingsberg,men det missade vi för tåget från tumba var inställt. Jag och fia blev jätte irriterade och det var ju så varmt också. Men vi tog ett annat tåg till strägnes. När vi kom till farmor hade hon lagat mat, som vanligt , man ska inte äta innan man kommer till farmor för hon har alltid lagat något, och den dagen hade hon lagat köttfärslimpa, MUMS!. Sen påkvällen gick jag,pappsen och fia ner och badade eller jag och fia badade xd. det var ganska varmt i vattnet faktiskt. Sen när vi kom upp fick vi jordgubbspaj,MUMS!. Sen tittade vi på film och tv och gick vi och la oss sen.

Lördag: Jag och fia åkte med Stefanie och Micke till stallraholmen och pappsen,Danne och farmor åkte med min faster. Vi har som ''tradition'' att åka dit för det är vikingafestival och vi går runt och tittar på teater och käkar brända mandlar :D. Men i år blev jag lite besviken för teatern var inge bra, man hörde typ ingenting vad dom snacka om :S. Så vi gick ner och badade för det var så varmt ute. hahah gissa vad jag träffade som hade klätt ut sig till en viking!: E-type!. haha också såg jag min gamla träslöjd lärare.   Sen kom Danne's(min kusin) polare och dom har vattenskoter så dom frågade om vi ville åka med och såklart ville vi det!. SÅ JAG HAR ÅKT VATTENSOTER,Vi ÅKTE I 70 KNOT,! jag vet att ni är avensjuka ;P.

Söndag:
Åkte hem. Fick vänta på tåget som var 45 minuter försenat!. Gick förbi min morbror för hans frus dötter hade kalas!, Grattis Elvira!<3. Sen gick vi och köpte chips och shit och satte på en film!.

Lägger in bilderna sen för mitt internet är konstigt,PUSS & KRAM<3

Är hemma nu!.

Idag kom jag hem från farmor,skit kul det va!. Berättar massor i nästa inlägg!. Men nu väntar chips-skålarna,läsken och tv på mig så jag hinner inte skriva så mkt, ska se Bones,det är säsongavslutning så det måste jag se!. Booth är så j***a SNYGG!.  Skriver senare PUSS & KRAM<33.


.

Paramore - Misery Business


Packar...

Hejhej!, idag(på förmiddagen) har jag inte gjort så mycket. Vaknade runt halv 12 och drog sen 12 till tumba för att hämta ut en bok, men det var typ fel bok så jag lånade inte..Fan hade verkligen sett ifram emot att få läsa den,aja livet går vidare... just nu lagar jag lunch och sen ska jag packa för jag ska ju åka till famor idag och direkt när jag har kommit hem från famor så ska vi åka ut till landet så jag måste packa en väska till gosh!. Jag ska typ åka klockan 15:15 till flemmingsberg för tåget går 15:40. Ska hoppa in i duschen snart också för det är ju så j***a varmt!. Liksom i morse åskade och blixtrade och nu är det jätte kvaft(stavas?) och solig... Snacka om att vädret inte kan bestäma sig, men det är ju bara för att vi bor i skit sverige.... Aja kan inte skriva så mycket mer. PUSS&KRAM.<33

Tvätta och städa,vilken sommarlov,jippi!

Tjenare!, Idag har jag tvättat och städat.Vilken sommarlov man har!. Men eftersom att jag har lov och ingen av mamma eller syrran har det så måste jag städa och tvätta ibland , usch!. Annars så har jag inte gjort så mycket.. Ikväll måste jag packa för jag,syrran och pappsen åker till farmor som bor i strägnes , vi ska möta upp henne i femmingsberg och ska vi åka tillsammans för hon har varit i stockholm. Mycket kul kommer det bli också att få träffa alla ;). Så jag kanske inte skriver så mycket på bloggen men ska försöka!. Ja det var typ allt, men kan inte skriva så mycket mer för mamma vill ha datorn. Det blev inga bilder tyvär :S.... PUSS & KRAM. !

DressCode.

                                       
 
T-shirt (gammal)
Shortsen (har klippt själv )
P.S jag vet att jag ser grå ut i ansiktet, bilden blev så :S D.S


Hare bäst<3

Stan idag.

Hellu alla gullungar!, idag har jag varit med Felle och vi åkte in till stan för att shoppa!. Jag köpte ett par skor och en bh och en navelpercing(för att min andra gick sönder) och sen käkade vi på donken!. Det var väldigt mulligt imorse men sen blev det soligt och varmt :D. Guud vad jag är trött nu, har gått mkt. När jag var påväg hem fick jag veta av min syrra att min morfar hade varit på huddinge sjukhus, jag blev jätte orolig för han har hjärtproblem ,men han fick åka hem typ vid 4 och han åkte förbi hem till oss. Han sa att han skulle komma tillbaka den 8 för ytligare undersökning m.m , så vi får hoppas att han blir bra snart. Ja det här var väl typ allt som har hänt ;). Skriver kanske mer ikväll.<3

Lite bilderfrån idag:

 <-- MUMS!<3

 Bh. 79,50:- (på rea) H&M.

 Skor från stadium 149,50 ;- .

 <--- Min navelpercing. fr. punkt shop , 99,00:-

Hare bäst<33

.

Namn?

Sara Skytt

Kallas?

Lillefot,Bambi, ,Lil Shorty' , lillen.

Längd?

1.58-59 cm.

Har du någon fobi?

Mycket blod :S. Och giftiga ormar.
Måste du sy upp byxorna du köper?

Ibland
Ser du på robinson?

ibland, när det inte finns någotannat på tvn.
Sjuk humor?

Haha själv klart!.
Gillar du bilar?

De gör jag väl?
Vad anser du om skånska?

roligt språk.
Har du en Playahead?

Ja,men är aldrig inne typ..

Vad vill du bli när du blir stor?

Polis eller jobba inom rättsmedicinska.
Märker man när du är sexuellt påverkad?

Hmm. Jag hoppar över den här frågan tror jag. xD.

Beroende av något?

Ja, musik kanske?.
Människa som gör dig enbart glad?
Dom jag älskar gör mig glad

Människa som gör dig enbart ledsen?

Några och dom slösar jag ingen tid på.

Senast köpta skiva?
Oj, det var länge sen :S

Senast lästa bok?

14 år till salu

Är du bortskämd?

Nej,

Vad får dig att skratta?

Alla kan nog få mig att skratta, jag kan skratta för ingenting och speciellt när jag får panik då skrattar jag som fan xD.
Jag vill vara?

Jag är redan allt jag vill vara

Bästa sport/hobby?
Fotboll
Hur ser folk dig?

Glad,sjuk humor, flörtar med allt och alla ;P.
Vad vill du helst ha nu?

Choklad x)
Är det många som alltid läser din dagbok på internet?

Nja, har kanske inte så många besökare ,men men....
Tycker bäst om varm eller kall oboy?

Kall
Något som du skämms över?

Nej, varför ska man skämmas?, gör bara det bästa av situationen så löser det sig alltid ;).

Är du pinsam på fyllan?

Nej, inte vad jag vet .
Är du blyg?
Nej det är jag inte
När kräktes du senast?
1 år sen kanske, det var väldigt länge sen iallafall.
Vad tycker du är äckligt?
mkt.
Tycker du att det är jobbigt att ringa till någon?

Ja faktist, jag smsar hellre.
Vad tycker du om sex före äktenskapet?

Man får göra som man själv tycker och vad som känns bäst för en..
Hur svarar du i telefonen?

A,det är Sara xD
Är du kär?´
Nej det kan jag inte påstå

Somnar du med tv:n på?

Nej , väldigt sällan.
Är mustasch eller skägg snyggast?
Inget av dem
Har du långa naglar?

Nja, biter tyvär på mina så dom är inte så långa
Om du skaffar barn vill du adoptera eller ha biologiska barn?

Båda
Brukar du bli våldsam när du blir förbannad?

ibland, brukar mest stå och sparka på stolpar och skyltar eller nåt när jag är arg.
Mössa eller öronmuffar?

Mössa
När grät du senast?

3 månader kanske :S. Har svårt för att gråta
Bästa film?

vet ej


RSS 2.0