Söndag kväll :/.

Hellu<3. Idag har jag varit på ''kalas'' hos min syssling Jessica, som fyllde år :). det var väldigt kul. Vi stannade där typ i två timmar. När jag kom hem så satte vi på Wallander:Mörkret,sen efter det så var jag tvungen att plugga so :/. Just nu så sitter jag framför tv, tittar på wipeout, väldigt roligt,för Linda rosing är med haha xD.Det är faktiskt kul att se Linda skämma ut sig i leran!. Ikväll blir det väl lungt,ska plugga kanske lite till men får se. Jag kollade nyss ut och det är JÄTTE mycket snö ut,man tänkte liksom :whf!, det var ju vår nyss... Aja hoppas bara att det försvinner till imorgon.. Ska stänga av datan nu,men kanske skriver imorgon för jag har väldigt mycket läxor...Ha det bäst, lite bilder fr. idag..



Tunnika - 99,50 :- Gina tricot.
Leggins- 79,50 :- H&M
Halsband - (present) Ur&Penn

FREDAG!

Hellu alla göllungar (;. Idag har jag varit i tumba gymnasium med klassen, vi har gjort animation filmer. Jag var med Felicia och vi gjorde en väldigt kul film xP.Sen hade vi slöjd och jag håller på med en midje kjol och nästa gångså kommer jag bli klar med den jippi!. Sen efter skolan så var jag med matilda,bästevän. Vi skulle ''tågluffa'' egentligen,men drog till henne istället en stund. Hemma hos henne åt vi och drack kaffe, och gjorde en rolig video haha. Sen ringde jag pappsen och sa att han skulle komma med min dator till Alvik.Så vi ''tågluffade'' lite ialla fall :D. Nu är jag hemma,och tittar på let's dance ;P. Hoppas att Magnus och Annika vinner!. Jag laddar upp bilderna från idag lite senare för matilda har dom på sin kamera.Men ska titta klart  på let's dance nu så vi ses. Vad jag ska göra i helgen:

Fredag: Vara med bästevän<3
Lördag: kanske ska vara med jessica<3
Söndag: Ska på kalas hos jessica<3

Trevlig helg.<3

Puss på götten<3

plugga,plugga, och lite mer plugga!.

Hellu, ska säga vad jag har haft för mig dom här dagarna. I måndags så hade vi studiedag(JIPPI^^) sen på kvällen så var det tjejgrupp,ganska kul vi garvade åt ingenting haha. I Tisdags (igår) så var det en vanlig skoldag, tänkte plugga men var jätte trött så jag somnade redan vid fem på kvällen haha, sen vaknade jag fyra på morgonen, mindre kul men det var jätte skönt att gå och lägga sig så tidigt ;P. Idag har det väl inte hänt så mycket,måste typ plugga jätte mycket.... Så hinner inte skriva så mycket tyvär, men ni får ha det gött,<3
 Kläder jag hade idag:
Tunnika 99,50 :-   Vila
Leggins(svarta) 79,50 :- H&M
Bälte (Gammalt).

Kyss&Schmekk<3

I<3Göödis!

Hellu alla söta,jag är inne på gratisgodis och tittar lite, Jag ÄLSKAR godis och jag är fett tacksam att sidan finns :). Jag sitter här hemma och väntar och längtar till mitt  GODIS!. Jag vill bara säga Tack www.Gratisgodis.se. Jag har tyvär ingen bild för att jag väntar på min beställning , men lägger upp bilder när jag har fått godiset.Om ni inte är medlem där redan så måste ni bara bli medlema, för liksom vem vill inte ha gratis godis hehe<3.Puss&Kram.

Tack www.Gratisgodis.se!

Fredag äntligen!<3

Hellu alla söta!. Vadsom händer i helgen:?

Fredag: Shoppa lite i centrum med mammsen och fia, ska sitta och muppa mig vid datorn och tv haha.
Lördag: Sova , titta på film :)
Söndag: Ska vara med min syssling jessica(=<3

ja, vad kan man säga, det händer inte så mkt i helgen men det är skönt att ta det lungt efter föra helgens fester haha ;P.

hare bäst<3

Kyss&Schmekk'<3

Fredag<3

Hellu bara så ni vet så lever jag fortfarande haha<3.

Idag så ska jag vara med bästevän,så hinner inte blogga/skriva idag.. Skriver kanske i morgon ha det bäst<3



Kyss&Schmekk<3

Hellu<3

Helllu alla!, Jag ska berätta lite kort om vad jag har gjort under dom hära dagarna tills nu : I Torsdags så åkte ja och jessica, min syssling till Skärholmen och shoppade, jag shoppade ett par skor och ett halsband till fara(till hennes födelsedagfest) sen gick vi runt och kollade på kläder. Sen drog vi hem till henne och satt vid datorn hahah.Sen på fredagen så var jag med Jessica typ alla dagen för att jag ,mamma,fia skulle ha en tjejkväll, mamma gjorde förätt och huvudrätt och hela rubbet så det var kul!. I lördags så var jag på Fara's fest, det var skit kul, dansade typ salsa mer än halva kvällen, den började fyra och slutade 1 hahaha, och jag dansade i stövlar med klack(inte smart) men hur kul som helst!.I söndags så låg jag i soffan hela dagen hahaha...I måndags så började skolan igen(skit tråkigt) men det var kul för efter skolan så gick jag och köpte godiis till fredag och sen var det TJEJGRUPP. Det var jätte kul :D. Idag(tisdag) så har det inte hänt så mycket, träffade jessica efter skolan sen käkade jag middag,så nu ska jag fixa min mp-4 och titta på tv. Den rätte för linda rosing och Desperate howsives börjar idag!
Lite bilder från dom hära dagarna :

 skor, 149,00 :- i barnstolekar, i vuxen kostar det 199.00 :-

 jag i lördags innan festen/ mer bilder fr. festen  :)<3

Kyss&Schmeek.<3


RSS 2.0