28/9-08.

Hellu alla!,Idag har jag varit i vällingby och shoppat med Pappa&Hans Tjej&Syrran.Syrran köpte en mössa och jag köpte bikini som jag ska ha i thailand på Top Shop(;. Men nu var så att vi kom samma dag som det var vällingby dagen och det var fullpropat med människor :S. Och sen när vi skulle på donken så fanns det typ inte någon plats alls.Men det var en jävligt bra dag<3.Och sen sa mamma att jag skulle få pierca mig i naveln =D.Aja nu kan jag inte skriva mer .PUSSPUSS<3.

 Min bikini =D.
 Pappsen<3
Hare Bäst alla<3//Skalman(;

27/9-08.

Tja alla!.Idag händer det inte så mycket,är hos pappa så det blir väl att chilla ,titta på film och läsa,läser nu : Linda Rosing ,den nakna sanningen .Den är väldigt bra(=.Pappas tjej kommer idag kväll så vi kommer omgås och titta på skräckis & käka massa med glass=P.Det finns inte så mycket mer att skriva,.Ska försöka skriva varje dag men ibland har jag inte tid men ska försöka!.KramKram.


Hare bra //Skalman<3

26/9-08.

Hellu Alla!. Idag har jag var jag hos tandläkaren efter  skolan det var inget roligt besked jag fick för dom kunde inte göra något åt att det ilade så in i helvetet i min tand ,dom sa att det skulle gå över om ett halv år-ett år.:S.Och sen när jag kom hem så var jag tvyngen att packa och göra klar mig för jag skulle till pappsen.Och så fick jag mitt skolfotot ,själv  tyckte jag att jag blev bra men inte på gruppfotot bara på enskildsfotot..Men men .Och vi gjorde fiskburgare på hemkunskapen ,det blev godare än vad det låter =).Aja det var allt hare bra alla//Skalman<3.
Fiskburgare , min och Gabs<3.
 Mitt Skolfoto =)
 Påväg till Pappsen ,hade lite tråkigt.

ByeBye<3

25/9-08.

Hellu Alla!. Idag har jag väl inte gjort så mycket.Var i skolan och hade matte(TÅRKIGT) och sen så var jag med min syssling Jessica=).Och sen på kvällen lagade jag mat till mamma och mig och  syrran ,det blev korv och makaroner *MUMS* hihi och sen gick jag ner igen till Jessica och vi tittade på: teaching Miss Thingle,en mycket bra och rolig film =D. Har inte så mycket att skriva så vi hörs.Lite Bilder:
 Min matte-bok x).
 Bästis jobbar så bra ;P.Hon ville nt vara med på bild.
 Korv och makaroner ,det svämade över vatten lite bara xD.

22/08.

Tjena alla människor!.Idag har jag inte gjort något typ. Var sjuk så jag har legat i soffan hela dagen och slappat.Jag tittade på Fool's Gold (väldigt bra film). Och sen har jag kollat på våra bästa år,Inget har hänt där ,dom är  fortfarande fast på den dära ön väldigt tråkiigt :S.Ska inte göra så mycket i kväll ta det lungt...Har inte så mycket att skriva så vi förs =).

 En fin regnbåga från i somras =).

Hare Gött// Skalman(;

21/08.

Hellu Alla människor!. Kom precis hem från heron ;P.Jag har kollat på mamma mia! med mormor och morfar och mamma =). Den är skit bra verkligen värd att se Det lovar jag!. Har jätte ont i magen för jag har käkat så mycket popcorn och drack xL kola och sen har jag inte ätit någon frukost så jag får väl skylla mig själv men kul var det =). Jag vill tacka mormor och morfar för att dom bjöd oss på bio och tack för en jätte trevlig dag!. Älskar er messt!..Lite bilder från idag-.
 När vi kom till heron.
 Biljetten =D.
 Jag&Mamma på heron toanxD
 Mormor&Jag&Mamma på heron toan<3
Jag i bilen hem(;.

Hare gött// Skalman(;

20/9-08

Hellu Skalman här(;. hoppas  ni har haft en jätte bra dag ;P. Själv har jag städat för vi skulle ha fest med släkten för mig(a). Jag fick 950 kr i svenska pengar och 2500 i bath (thailenska pengar ) för jag ska åka till thailand i decmeber. Så jag blev jätte glad =D.Har ätit tårta och skrattat så nu är jag ganska trött men har fortfarande gäster kvar så jag smög in till mitt rum och satte mig vid datan för att skriva i bloggen =) , mormor och morfar ska äta middag hos oss idag och i morgon ska vi på bio och se : mamma mia, hoppas den är bra^^.Lite bilder från idag .;p
 Titta vad fint jag har städat.;P
 Mitt skrivbord ;P
 Tårta xD.
 Jag&kusin Saga=).
 Saga vårat lilla charmtroll.(mina ben ser skit stora ut ,men aja ;O ).

Hare Gött// Skalman(;



19/9-08

Hellu!, Omg vad kul vi hade igår!<333. Jag och bästis var på bio och vi såg : Sex and the city ,den var skit bra;).Och jag had epå mig mitt linne som det stod på: Ida gär det min föddelsedag x),gjord av matilda§.Och vi käkade på donken och jag fick vänta 20 minuter på min sallad :S=@ ,a och sen när jag skulle börja äta så stirrade en tant på mig hela tiden och då frågade jag matild aom hon hade stirrat så där hela tiden och matilda svarade a!. SÅ jag blev fett rädd och irriterad för vem kan äta när det är någon som stirrar på en?. Men sen fick vi veta att hon satt och kollade på tvn bakom oss x'D.Efter filmen så åkte vi hem och vi var skit trötta så vi kollade på private practie(vet inte hur det stavas) och sen gick vi och la oss. Idag har jag inte gjort så mycket,var skit trött från igår men det får man leva med, ska ha liten myskväll med mamsen så vi hörs. (P.S bilder kommer senare från igår D.S)
Hare gött//Skalman
(; 

17/9-08

Hellu alla sköna människor!. Idag har jag varit i skolan,inte så roligt men det var okej.Jag hade Eneglska-förhör idag ,jag kunde alla glosor(tror jag) men det svåra var att jag inte kunde se vad det stod på tavlan för läraren hade skrivit upp orden på tavlan så det var lite jobbigt att se och min syn suger..... Längtar fett mycket till i morgon! för då fyller jag år(äntligen 14!) och då ska jag och matilda titta på Sex and the city xd.Nu kan jag nt skriva mer ska ner till affären och köpa smör .Lite bilder från idag .ByeBye

 Jag och bästis fick rosa muggar*STOLT*.
 Jag,den blev lite konstigt men det bjuder jag på! ^^,

Hare gött// Skalman(;<3

16/9-08

Hellu alla sköna människor ,Skalman här (;.Hoppas eran dag har varit najs. Fick just veta att jag fick prao på en djuraffär i Stuvsta (Amazona elr nåt) ;P vecka 42-43 och jag börjar typ vid 10 och slutar vid 5 ,så det är ganska okeej.Jag och Matilda hade jätte kul på So lektionen (NOT) och Matilda ritade en kines till sin  Kina uppsats xD och sen efter skolan så gick vi och gjorde lite dumheter och sen gick vi till Spaks och planerade våran  kommande fest  och drack kaffe-Latte (MUMS) =) .Just nu lyssnar jag på: http://krosno.tkdami.net/~eltex/pliki/mp3/a_bzzz/Alex%20C%20Feat.%20Y-Ass%20-%20Sweetest%20Ass%20In%20The%20World.mp3 en jätte bra låt ;P. Men nu kom min kära morfar och sen ska jag äta så vi hörs,kanske skriver jag mer i kväll men tveksamt.
 

Elvis<3
 Min Uppsats xD
 Matildas gulliga kines=).
PUSS hare bra // Skalman(;<3

15/9-08.

Hellu alla sköna människor!. Idag har jag haft SO :P, egentligen så skulle vi haft profil och då skulle jag ha VÄRSTA träningsvärken i låren men vi hade det inte så TUR för mig ;P.Men den här dagen har gått ganska snabbt men endå så slutade vi halv fyra... Det är lite jobbigt för liksom vi har profil på morgonen (Klockan 9) sen har vi typ idrott (klockan 2) så  man är typ död sen när man ska ha språkval...Hoppas att ni haft en bra dag,min dag har varit ganska okej fast jag har varit jätte trött. Så jag ska typ läsa 40 sidor från : i taket lyser stjärnor ,som vi har i läxa sen ska jag gå och lägga mig . Hade lite tråkiigt på SO ;P. Bv i bakrunden<3

Hare Gött // Skalman§

14/9-08

Hellu. Idag ska jag typ inte göra något bara ha en mysdag,har kvar chips och godis fr igår så det blir väl att titta på en film och mysa ;P.Måste vila upp mig till i morgon då det är skola*BLÄÄ*. Är skit trött fr igår hahaha fy fan vilken hett fest juh!.Det står fortfarande än massa saker på min mage, får fan nt bort det :O?.Även fast det bara är vanlig tusspenna:S(Konstigt).Är fett trött så ska typ gå och lägga mig igen en stund God natt? xD

14/9-08

Hellu!. Igår (13/9) var det FEST! .Fy fan vad kul vi hade!. Det var så att jag hade tjejmiddag,så jag stod och lagade mat i typ två timmar xD. Det blev italienska köttbiffar med min farmors tomatsås.(Tack farmor för reccpetet) a och det var liksom första gången jag lagade det och ALLA älskade det =D.Vi lyssnade på musik och körde sanning och konka i två timmar typ så vi hann nt göra så mkt men guuud vad kul det va!,kmr du ihåg matilda samtalet till niklas ? x) fy fan vad kul och han trodde liksom att han hade gjort en tjej på smällen hahah.Här är lite  bilder från festen :

 Bästis & Jah<3
 Emma & Ida<3Sophie & Nataile<3

 Min Mage xD.*PINSAMT*

Tack För En Skit Kul Kväll<3


.


Våga vara dig Själv.!

10/9-08.



Hellu. Alla har säkert hört om projektet om Big Bang?.Att jorden skulle gå under klockan 09:00 idag !. Så jag vill bara säga till några fina personer!: JAG ÄLSKAR ER!.,ni vet vilka ni är(a).Idag har jag haft  elevåds-fotografering och jag råkade komma en timme för tidigt*PINSAMT*!.Så jag skämdes skit mkt när jag kom tillbaka till min klass igen och sa att fotograferingen börjar 14:45 istället för 13:45 xD,men sen när det var rätt tid så nä jag kom så såg jag att typ nästan inga hade samma tröja som det stod elevrådet på !,För föra veckan så tjatade dom om att vi skulle ha vita tröjor med text på men det va liksom bara tre stycken som hade det skit dåligt ju!..Ja de var allt jag ha gjort idag fixar lite saker till på lördag och ta de lungt...
Hare Gött alla(;.

=P

                                                        

Hellu alla! nu har jag äntligen börjat skriva blogg hoppas ni kommer njuta av att läsa den xP.
Hare gött alla§

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0