Är hos bästis.<3

Tjaaa, är hos bästis kan inte skriva så mkt för jag är hos bästis och vi ska dra snart först ska vi till tandis och sen ska vi in till stan och fika :). puss <3

FilmTips.!

Omg, ni måste se en film som heter Silent Hill, som går på kanal 2!.

Info om filmen/Handlingen:
Rose är orolig för sin adoptivdotter Sharon som går i sömnen. Varje gång hon gör det yrar hon om "Silent Hill". Roser tycker detta är konstigt så hon bestämmer sig för att åka till platsen. Trots sin make Christophers varningar reser hon dit, ovetande om den lilla stadens mörka hemligheter. Ska hon finna kopplingen mellan sin dotter och staden? Väl där dröjer det inte länge förrän det börjar hända mystiska saker. Dottern försvinner spårlöst och mörkret har tagit över staden och dess invånare.

Det finns också spel, Silent hill 2, 3,4. Själv har jag inte spelat dom men dom verkar bra.

Jag tycker den här filmen är så himla bra!. Den är så bra gjord och är verkligen värd att se!.





Puss.


GRATTIS.!<33

Grattis Olivia Gumman, nu får du knulla lagligt, äntligen!. <3
http:// Zafariin.blogg.se



Puss


Hahah.

Haha måste bara få berätta en grej, asså Jag och Ollan snackade om ifall att vi skulle gå tsm på balen och då sa jag typ så här till mammsen: Jag och olivia ska vara lesbiska för en kväll och gå på balen tsm(för man MÅSTE gå kille och tjej). Och sen berättade min mamma för hennes mamma, asså domär kompisar .

Mammsen till Ann ,hon var cool lung och jätte seriös:  Ja, Ann asså jag vet inte hur jag ska säga det här och jag vet inte ifall Olivia vill att jag ska berätta men jag tycker du borde få veta det....
Ann , Oroligt,: jaha?.
Mammsen: Ja.... Jag tror Olivia är lesbisk....
Ann överlycklig: JA!!, HON RÖKER INTE!.
Mammsen kollar förvånat på henne, liksom vem väntade sig den reaktionen :O xD. Fan våra mammor är ju som dom är heller hur Ollan!.

Puss





Afrikansk dans!.

Nu är det afrikansk dans som gäller!. Skriver mer i morgon/elr kanske inte. Ikväll har jag och mammsen myskväll,ska titta på grey's och käka ben' jerrys :).

Puss

Dålig uppdatering...

Här är i videon förklarar jag varför jag inte har orkat blogga.
p.s jag vet att jag ser förjävlig ut d.s


Puss


Jobbig dag.....

Hellu!. Idag ahr det varit en väldigt jobbig dag.... Mer vill jag inte säga men vill bara säga TACK ALLA MIN UNDERBARA VÄNNER OCH ETT SPECIELLT TACK FÖR ALLT STÖD OCH SÅ AV FELLE,!. Är så tacksam över att ha er!. <333.

Nu typ eller snart ska jag träffa Eva, vi hörs. <33

Puss

Haha nu kom Sanningen fram!.

Haha , Cia erkänner att det är hon som har lärt oss allt vi kan, Så skön!. (;.



Puss.


It's Raining Men, haha...

Tjenare!. Kom precis hem träffade Älsklingen (:. Vaknade typ halv tolv för att Bästis skulle hämta upp sin resväska men hon hämtade den typ vid 1 istället tack Bästis!, nej älskar dig <3. Jag har typ inte gjort så mkt idag bara tagit det lungt, har varit skit seg idag. Gick och la mig vid 4 imorse Not Good....Jaja, nu ska jag käka klart sen ska jag chilla. <3

Puss På Götten.

Nu räcker det!!.

Asså gud vad jag är trött på det här, varför ska alla hoppa på en och börja klanka på en när man i sin egen blogg skriver om sig själv och sina känslor och shit. Varför ska ni ens bry er?!. Det är min blogg jag skriver vad jag vill och vad jag känner. Men jag försökte skriva så ''konstigt'' så att alla inte skulle fatta vem det var lite menat till. Men jag ber om ursäkt ifall jag gjorde någon upprörd, det var inte meningen. Därför har jag tagit bort inläggen , men ni ska veta att jag kommer skriva om vad jag känner och så, men inte säga några namn, det kommer jag. Men varför ska ni hålla på och klanka ?!. Åhh, blir så trött på sånt här...

A. Det är redan folk som vet men för dom som inte vet det(dom kommer ändå få reda på det på måndag).
Jag och Matilda är inte kompisar längre, så. Släpp det nu.

Godnatt.

Life Goes On.

Tjena!, Kom hem från lägret typ 5 , som tur var så visste busschaffören vart vi skulle och inte körde vilse så att det tog mer tid att komma hem... På fredagen hände det väldigt mkt saker, heheh några sexiga saker nej skojar bara men typ. Aja för att inte avslöja för mkt ,men en sak som jag kan säga är FY FAN VAD KUL VI HADE på kvällen!. Sen på natten kom det några sjuka typer och  typ ville starta bråk,men jag va typ helt död vid det laget och typ bara: äh, gå härifrån vi ska sova nu och då dom blev typ stumma och sen försöka kaxa emot, snacka om att inte ha något liv?! Haha och sen typ när vi skulle ''sova'',inte för att jag kunde sova för att Felix petade på mig typ stupp ikvarten och frågade ifall jag sov -_-, sen på morgonen fick jag veta att Erick hade ''hållt om'' mina fötter medans han sov , weird?!. Aja och sen hände det lite saker blablabla... Men det bästa med det här lägret var nog att man träffade några nya människor men också några gamla som man inte har sett på länge ,kulkul!. Här är lite bilder, Lovisa har typ gjort skit mkt videosar så jag kommer ta dom från henne och lägger sedan upp dom här :

En osminkad och trött Sara på bussen(=



hahah wtf?, vet ej vad jag gör :P.



Bästis sov på bussen och jag gissar vad hon drömde om ;P<3



Syster
dissade mig också och sov,men jag vet vem hon drömde om(;<3



hehe en rolig grej vi skrev till våran ledare Cia, haha. Ingen förstår?.



Men ska väl typ dricka lite cola,chilla och titta på min favvofilm-skruva den som beckham!.

Kyss & Schmeek


Fett synd...

Aja, ville bara säga FETT SYND, för den som komenterade mitt inlägg: Måste skriva av mig: asså förlåt , men visst du får gärna komentera och säga vad du tycker, men du borde du inte vara anonym. För om du verkligen tycker det så borde du stå upp för din åsikt. Jag vet inte vem du är. Men palla lägga energi på att skriva komentarer om du inte skriver ditt namn och skriver taskiga saker. Aja jag är mognare än vad du är och tänker inte tjaffsa om det, som sakt jag bara igonerar det.

Puss på götten baby (;.


Läger igen!.

Hejhej, förlåt för det andra inlägget,men kände bara att får skriva av mig. Idag är det läger igen heheh, fast det är bara till i morgon.  Sitter just nu hos Jessi och ska fixa fågelboet snart(asså Jessis mammas kompis hår :P ).
Skriver när jag har kommit hem.<3

P.S. Nu kanske jag äntligen blir frisk. D.S.

Puss.

Det här händer inte....



- Jag börjar skita i mina kompisar,för liksom I don't need them!. Jag går sedan runt och berättar för alla deras hemligheter och shit!.

- Jag beslutar mig att slänga min mobil och klippa mitt simkort ,jag ska aldrig mera använda mobilen ,för det är inte bra för hälsan!.

- Jag börjar gå på diet och är kontrollfreak när det gäller att räkna kalorier!.

- Jag börjar dyrka Kissie!, hoho, hon är min förebild!.



Åhh, snälla skjut mig ifall jag blir något av dom här sakerna!.


En regning söndag....

Hello Bitches!. Ja vad kan man säga urtrist väder och har skit tråkigt.... Imorse(kl.10) gick jag till kyrkan och började öva för vi skulle sjunga idag kl. 11. Var skit nervös och som vanligt var jag kortast av alla :S. Sen efter fikade vi och så, när jag kom hem satte jag på en film och datorn. Det var typ allt skit tråkigt,menmen. lägger upp före och efter bilder på mitt hår :).

Före:


Efter,det är rödare i verkligheten:


Puss.


I'm Red!.

Hellu, a. Den som svarade rätt var Bästis : www.Souks.blogg.se :). Hon svarade att jag hade färgat håret och det var rätt!. Nu istället för att vara blond så är jag rödhårig/brunhårig!. :D!. Hm, det trodde ni inte att jag skulle färga(=. Lägger in en bild i morgon där man ser tydlig , för nu är det blöt :O.

Puss.


Dagens fråga ?.

Gissa vad jag ska göra nu. Den som svarar rätt blir länkad.

- Städa.
- Sätta på en film och mysa med en kopp te.
- Färga håret.
- Titta på tv.
- Spela data-spel.
- Läsa.

Puss

Bio med Sis.<3

Hellu, nu drar jag till Heron med Jessi, ska möta upp henne hel , men ska handla bussremsa innan!.


DressCode.



Puss


Något ingen förstår?.


''Nu kan jag dricka lingon-saft , för jag har inte lingonvecka.'' - jag och Lovisa på lägret.

''kan inte dricka lingon-saft, för jag har lingonveckan.'' - Jag idag.

hahah förstår ni?. xD


En helskön kväll :).

Tjena!, har haft skit mkt uppsattser att göra dena vecka så därför har jag inte kunnat blogga :).Men kommer blogga mkt i helgen. Vi har också fått besök eller vi ska passa M&M katt Missan, skit kul*NOT*, hon är inte så förtjust i mig haha ;P.  Idag lämnade vi in so hemtenta , eller jag lämnade den i går  egentligen, hehe duktiga mig :).. Vi hade också läxförhör, mindre kul . Men jag hade pluggat så det var ganska enkelt ändå. Idag efter skolan gick jag och Matilda till spaaks,förvånad?,nej kanske inte. Och sen träffade jag upp Jessi i tumba och vi gick till kören. Efter kören var det UG,Skit kul!, för det var bara Cia , och inte för att vara taskigt mot Solveig  ,men Cia är ju mera chill och rolig. Så vi bakade bullar och körde snurra flaskan, hahah så man fick höra typ alls hemligheter,deras sexfantasier m.m. Skit kul!. Kom hem typ precis innan 11 :).  Har både videobloggat och tagit kort men jag hittar inte min mobilsladd,fuck fuck fuck!.


(Missan, bland mina skor :O :) )

PUSS.<3


RSS 2.0